INLOCUIM PARBRIZE PENTRU AUTOTURISME, AUTOUTILITARE, CAMIOANE SI AUTOCARE

DESPRE FOLIA AUTO

FOTOGRAFII HUSE DIN PIELE

Acum va puteti proteja masina de efectele daunatoare ale caldurii si razelor UV , adaugand intimidate si frumusete autovehicolului.Foliile blocheaza razele UV si caldura, protejand interiorul masinii , scaunele si tapiteria de piele sau stofa de o decolorare premature.

Valabile in numeroase nuante si transparente, se potrivesc oricarui autoturism. Foliile maresc de asemeni rezistenta geamului in cazul in care acesta este spart in timpul unui accident sau a unei tentative de furt.

DE CE MONTAM?

Reduce efectul de orbire  de soare sau de farurile masinilor ce  noaptea din spate.

Imbunatatesc aspectul masinii.

Ofera intimitate.

Reduce decolorarea interiorului, a bordului, a tapiteriei si a scaunelor.

Intareste geamul si il tine pe folie in caz de spargere.

Este usor de intretinut.

DECONTARI DIRECTE CU

SOCIETATILE DE ASIGURARI.

FOTOGRAFII MONTAJ PARBRIZ

FOLIA SOLARA

Folia solara creste confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate, in acelasi timp creste eficienta instalatiei de aer conditionat. Da un aspect mai elegant exteriorului si ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor.

Cand aerul conditionat era un lux mai degraba decat standard (asa cum este astazi) foliile auto erau absolute necesare.

Asa cum multe dintre foliile noastre reduc caldura solara chiar si cu 65%, diferenta dintre a conduce o masina cu folii sau o masina fara folii este uimitoare.

 

SECURITATE

Folia de securitate este alegerea celor ce doresc securitate deplina in masina.

Multi posesori de masini, aleg sa isi protejeze geamurile laterale in caz de furt cu foliile de securitate.

Sunt multe cazuri de vandalism, in care raufacatorilor le sunt suficiente cateva minute pentru a va lasa fara lucruri de pret pe care le credeati in siguranta in masina. Va va parea o scurta perioada de timp, insa a fost timp sufficient pentru un hot sa foloseasca timpul in care nu ati fost langa masina pentru a ataca.

 

Folia de securitate transforma geamul obisnuit intr-un super rezistent geam de securitate.Aplicata pe interiorul geamului, va ofera protectie totala, mereu. Folia de securitate indeplineste cerintele de impact ale EN12600.

 

 

ACUM POTI CUMPARA SI IN RATE PRODUSELE NOASTRE

Incepand cu 1 decembrie 2013 toti clientii nostri posesori de card avantaj pot cumpara in rate produsele achizitionate de la Pabriz Center.

 

Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne.

© 2004 - 2014 Parbriz Center - Toate drepturile sunt rezervate.